2 שאלות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

12/03/2014 | 21:04 | מאת: קרן

2 שאלות שלא קשורות אחד לשני: 1- לאיזה רופא עלי לפנות כדי לשלול טפילים וקנדידה במעיים/קיבה ? ובכלל- מה הסימפטומים שמהם סובלים מי שיש לו טפילים/קנדידה? מה הטיפול לפתרון התופעה? 2- האם אכילה של 8 עגבניות לארוחת ערב יכולות לגרום לעצירות ? גזים? נפיחות?

15/03/2014 | 09:52 | מאת: טובה בר-שאן

קרן שלום המלצתי לך לעשות בדיקת קנדידה דרך מעבדת שפי בחיפה.כתבי בגוגל בדיקת קנדידה מעבדת שפי ותקבלי את כל האינפורמציה . הסימפטומים הם רבים מאוד מעייפות ,כאבים ועד עקרות את כל הסימפטומים את יכולה לקרוא באתר של שפי . 2. סביר להניח שלא בדיוק הפוך. אבל למה לאכול 8 עגבניות לארוחת ערב? לא כדאי לגוון? בברכה ובהצלחה חג פורים שמח טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית