בעית חומצה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/03/2014 | 01:45 | מאת: ריקי גפן

שלום רב יש לי בעיות קיבה מזה שנים רבות, אני סובלת מבחילות באופן קבוע ביום יום שלי, וכן סובלת מכאבי בטן עליונה, יש לי תחושה כאילו הקיבה שלי היא פצע אחד גדול, כשילדי לוחצים או נשענים לי על הבטן העליונה, אני קופצת בצרחה. עשיתי בדיקת גסטרו והתוצאה הייתה יתר חומצה, כך אמר הרופא. לקחתי לוסק לחצי שנה ואז הפסקתי, לתקופה קצרה הכל נעלם ולאחר מכן חזר שוב. אני כמובן נמנעת מלאכול מאכלים חומציים(עגבניה,חציל,גמבה,חמוצים וכו') מה עלי לעשות, אני קצת מבולבלת, האם לחזור לקחת לוסק, או לעשות בדיקה חוזרת לראות האם המצב החמיר? או אולי לעשות בדיקת נשיפה? איני יודעת לאן לפנות... אשמח לקבל חוות דעת מקצועית. תודה מראש

15/03/2014 | 09:49 | מאת: טובה בר-שאן

ריקי שלום יש מקום מאוד לבדוק הליקובקטר פילורי . לפי התיאור שלך זה נראה מתאים בד בבד קחי פרוביוטיקה שתעזור מאוד עד האבחנה בברכה ובהצלחה חג פורים שמח טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית