אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.

פורום תזונה טבעית

בפורום תזונה טבעית תוכלו לקבל תשובות לשאלות בנושאים של תזונה נכונה בראיית התזונה הטבעית, מניעת מחלות והקלה על מחלות ותופעות קיימות, איזון משקל והרזיה בריאה, מזונות מבריאים, תוספי מזון וצמחי מרפא ועוד. אנא השתמשו במנוע החיפוש על מנת לאתר שאלות נפוצות שכבר נענו.
להמשך...
חיפוש מתקדם
RE: הכנת משקה שיבולת שועל ביתי
מחבר:אביטל זלצר
תאריך:6/10/2012
שעה:20:43
אוריתה שלום
יש כמה דרכים להכין את המשקה.
הנה עוד מתכון בו תקבלי יותר ערכים תזונתיים:
4 כפות שיבולת שועל
1 כוס מים
מעט סירופ אגבה (לא חובה)

1. טוחנים את שיבולת השועל בבלנדר/מעבד מזון עם מעט מים עד לקבלת עיסה חלקה ואחידה.

2. מוסיפים את יתרת המים והסירופ ומערבלים במשך 20 שניות, עד לקבלת משקה נוזלי.

3. מוזגים את המשקה לכוס דרך מסננת/בד חיתול.

כך מתקבלים רוב הערכים, המשקה כמובן לא מכיל סיבים תזונתיים וניתן להשקות בו תינוקות.
בברכת חג שמח
אביטל

מחבר:
(ניתן להשתמש בשם בדוי)
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
(מספר הטלפון לא יוצג באתר אלא רק לעיני מנהל הפורום)
כותרת:  
תוכן ההודעה:
עם הלחיצה על הכפתור שלח, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד
ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר.
אבקש לקבל התראה ב-SMS לסלולרי כאשר מתקבלות תגובות להודעתי זו. (עלות 6 ₪)
עם הלחיצה על הכפתור שלח, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד
ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר.
אבקש לקבל תגובות לשאלתי, פרסומים ומידע בריאותי לאימייל שלי.
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
06/10/12 09:26
23/10/13 20:29
הכנתי אתמול משקה שיבולת שועל לפי מתכון שקראתי ברשת: כוס פתיתי שיבולת שועל עם 4 כוסות מים. השריתי 12 שעות וסיננתי. אכן התקבלו מי שיבולת שועל, אבל השאלה שלי היא האם המים המסוננים בריאים כמו הפתיתים עצמם, האם הכנתי נכון (כי הטעם הוא די תפל, האמת) והאם ניתן לתת לתינוק בן חצי שנה לשתות זאת. תודה!!!
אוריתה שלום יש כמה דרכים להכין את המשקה. הנה עוד מתכון בו תקבלי יותר ערכים תזונתיים: 4 כפות שיבולת שועל 1 כוס מים מעט סירופ אגבה (לא חובה) 1. טוחנים את שיבולת השועל בבלנדר/מעבד מזון עם מעט מים עד לקבלת עיסה חלקה ואחידה. 2. מוסיפים את יתרת המים והסירופ ומערבלים במשך 20 שניות, עד לקבלת משקה נוזלי. 3. מוזגים את המשקה לכוס דרך מסננת/בד חיתול. כך מתקבלים רוב הערכים, המשקה כמובן לא מכיל סיבים תזונתיים וניתן להשקות בו תינוקות. בברכת חג שמח אביטל
שלום, יש לי כוס של שיבולת שועל עדין אורגני שקניתי. האם זה מתאים להכנת חלב או צריך סוג שהוא לא עדין או משהו. במתכון אמריקאי ראיתי שהם משתמשים בSTEEL CUT OATS וזה נראה אחרת משיבולת שועל שאני מכיר.

חיפוש מתקדם