תורמוס בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

14/03/2012 | 10:55 | מאת: מאיה

שלום, רציתי לדעת האם בטוח לאכול תורמוס בהריון? כאשר קראתי על התורמוס קצת פרטים באינטרנט ראיתי שהוא ממריץ רחם ובחלק מהמקומות כתוב שלא כדאי בהריון(לא בדיוק הבנתי אם מדובר בזרעים או בחלק אחר של הצמח ואיזה מין של תורמוס) ובמקומות אחרים ראיתי שממליצים לאכול בגלל תכולת סידן גבוהה.

15/03/2012 | 06:39 | מאת: טובה בר-שאן

מאיה שלום הכוונה לזרעי החומוס מצד אחד יש להן תכונות מצוינות כמורידי סוכר אך הן ממריצות רחם לכן אולי עדיף או לאכל כמות קטנה מאוד בהריון בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית