עמילן

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

18/02/2009 | 18:57 | מאת: קרן

שלום, רציתי לדעת האם עודף עמילן יכול להזיק לבריאות? למשל, האם עדיף להשרות גריסים לפני בישולם או שמספיק לשטוף אותם ולהכניס לסיר? תודה :)

19/02/2009 | 05:57 | מאת: טובה בר-שאן

קרן שלום עמילן הוא פחמימה - רב סוכר . אין ספק שעודף עמילנים יהפכו בגוף לשומן .כן חלק מהאנשים במיוחד סכרתיים קשה להם לווסת את רמות הסוכרים בגופם. לכן כל מאכל במידה. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית