איזה דיאטה אני צריך להשתמש במקרה של כבד שומני?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

06/08/2004 | 18:27 | מאת: שמוליק בר

התגלה אצלי כבד שומני, וברצוני לדעת איזה מזון אני אמור לאכול בכדי להפחית את כמות השומן או משהו דומה לזה(פשוט איני מבין כל-כך את מצבי)? נ.ב כרגע יש לי מחסור בויטמין E ואני משתמש ברגע זה בטבליות אביטול.

07/08/2004 | 21:48 | מאת: בלה אגמון

עלך לרדת במשקל באופן כללי ולהקפיד על תזונה איכותית רצוי אורגנית, להמנע ממזון מעובד, לאכל הרבה ירקות פירות קטניות יוגורטים טחינה אבוקדו לחם מלא דגים עוף מומלץ מאד שהכל יהיה אורגני. בנוסף להמנע לחלוטין ממשקאות אלכוהוליים. מומלץ לא להשתמש בתה רגיל, קפה או משקאות קלים. יש לשתות מים,, תה צמחים תה פירות. התעמלות, מדטיציה יוגה הרבה אהבה עצמית.

מנהל פורום תזונה טבעית