מזון דל שארית

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/02/2004 | 11:15 | מאת: אריה

לבלה שלום רב ! אני בן 51 לאחר ניתוח להסרת גידול במעי הגס. הרופאים המליצו לי על אכילת מזון דל שארית למשך חודש.למה הכוונה? איזה סוגי מזון לא רצוי לאכול כלל?

04/02/2004 | 18:39 | מאת: בלה אגמון

עליך להיועץ בדיאטנית שתראה את כל המקרה שלך . באופן כללי דל שאריות זה בדכ דל סיבים כמו לחם לבן תפוחי אדמה בשרים מיצים מסוננים. עליך להמנע מרוב הפירות וירקות מלבד בננה ותפוח מקולף קישואים גזר מבושל ומלפפון בלי קליפה. אל תאמץ את ההמלצות לפני שתיפגש עם דיאטנית שתראה את כל המסמכים הקשורים למצב בריאותך.

מנהל פורום תזונה טבעית