איך "מורידים" בטן?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

29/10/2002 | 18:27 | מאת: טלי

אני נחשבת רזה אבל יש לי בטן. איך "משטיחים" אותה חוץ מכפיפות בטן שזה לא ממש עוזר מניסיון???

29/10/2002 | 20:20 | מאת: טלי א

טלי חביבה כדי להגיע לבטן שטוחה וחטובה - צריך לעבוד!!! אין קסמים!!! ברגע שתחזקי ותקצרי את שרירי הבטן שלך הבטן תשתטח - זאת עובדה. כמובן שאם יש רקמת שומן מעל השריר הבטן תיראה פחות חטובה. אך אם את רזה והבטן שלך חזקה החיטוב ייראה להפליא. אין מה לעשות - על בטן צריך לעבוד ותמיד !!! כדי לעודד אותך - שרירי הבטן מתחזקים מהר מאוד - רק הקפידי לעבוד עליהם כמה שיותר. בהצלחה טלי א.

30/10/2002 | 13:19 | מאת: טלי

אני כתבתי שלא עוזר מתוך ניסיון. אני במשך שנים עושה כפיפות בטן, אומנם לא ברציפות אבל אני בהחלט מרגישה שהשרירים בבטן שלי מתחזקים אבל אין זה נראה לעין. זו הבעיה. אני גם השתמשתי בחגורה של AB-GYMANIC והיא בהחלט עשתה את הבטן שלי שרירית יותר אבל לא יותר חטובה או שטוחה. ולכן אשמח לעצה טובה.

31/10/2002 | 14:05 | מאת: שי

פעם הייתי רזה עכשיו השמנתי אני מאוד רוצה להוריד את הבטן לקיץ הבא חובה דיאטה אבל שלא תפגע בי.

22/07/2011 | 13:22 | מאת: גלית

אני בעבר הייתי נחשבת לשמנה וידתי במשקל לאחר שירדתי הייתי בערך חצי חודש נחשבת רזה אולי קצת יותר ולאחר מכן הבטן שלי נהפכה להיות שמנה שוב , אך רק הבטן, כולם אמרו לי לעשות כפיפות בטן בכדי להרזות בבטן וזה מה שעשיתי התחלתי לעשות 3 פעמים ביום במשך חודש או משהו כזה וגם השתדלתי לשמור ולא לאכול יותר מדי אך זה לא עזר ובטני נשארה אותי דבר ואף השמינה עוד יותר , ועכשיו אני חייבת להרזות בבטן עוד שבוע לפחות בדחיפות כי יש לי איזה עניין , מה עליי לעשות ? החזירו לי תשובה בהקדם האפשרי זה עניין חשוב ביותר

27/10/2011 | 11:07 | מאת: שלומית

יש לי בטן ממש גדולה, רציתי לדעת, האם רק כפיפות בטן יעזרו כדי להוריד אותה או שיש דרך אחרת??

30/10/2002 | 23:18 | מאת: יעקב

אפשר לשכב על הרצפה ולהרים את הרגליים 10 סנטימטר מהרצפה ולהחזיק אותם בגובה מדויקזה עד כמה שאפשר

30/10/2002 | 23:19 | מאת: יעקב

אפשר לשכב על הרצפה ולהרים את הרגליים 10 סנטימטר מהרצפה ולהחזיק אותם בגובה מדויקזה עד כמה שאפשר ולה בדיל מכפיפות בטן שמועילים רק לבטן העליונה

31/10/2002 | 09:33 | מאת: לי

כפיפות בטן אבל עם הישבן מורם כ- 10 ס"מ מעל הריצפה וכפות הרגליים קצת מפושקות- משפיעות על הבטן התחתונה, אבל צריך לעשות די הרבה, רצוי להגיע בהדרגה לכ- 200 כפיפות ביום בסטים של 40 כפיפות ומנוחה ושוב... לי זה עזר מאד, בשילוב דיאטה עתירת ירקות ירוקים ודגנים מלאים (אבל את רזה, אז את לא חייבת דיאטה) לי.

31/10/2002 | 15:35 | מאת: טלי

02/11/2002 | 11:12 | מאת: נירה אולנד

שלום טלי תרגילי הבטן המוכרים עובדים על שרירי הבטן האורכיים והאלכסוניים. יש עוד את חגורת הבטן הרוחבית, שהתרופפותה הרבה פעמים גורמת לבטן להיות רפויה ובולטת. כדי ללמוד לאמן ולהדק את החגורה הזו אני ממליצה לך לקבוע תור לפיזיותרפיסט מוסמך, שילמד אותך איך לעשות זאת. בהצלחה.

22/03/2010 | 23:44 | מאת: ראות

אני בת 15 וחצי ורציתי לדעת איך אני יכולה להוריד צדדים!! תודה ראות

מנהל פורום תזונה טבעית