שיבולת שועל טיבעית.....

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

08/01/2017 | 15:20 | מאת: נתן

אני גר ביפו - היכן ניתן להשיג דיבות שועל טעבעית וגדולה ? אני אוכל מנה בבוקר ובערב וזה חשוב לי מאוד. המנה בבית עומדת להגמר.....

23/01/2017 | 15:32 | מאת: טובה בר-שאן

שלום חפש בשוק לווינסקע בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

23/01/2017 | 17:26 | מאת: לשם נתן

שלום לך, טובה בר-שאן צר לי לאכזב אותך אבל התשובה שלך מאוד מאכזבת ושיטחית. כתבת לי לחפש "בשוק לוינסקי". גם אם אמרת לי לחפש בשוק זה - מן הראוי שתני לי כתובת מדוייקת שאוכל להגיע אליה ולא שאצטרך לבזבז שוב את שעותיי בחופש בשנית כמו לחפש חנות לטבע ע"ש כהן בתל אביב בלי כתובת - תשובה ממש לא מספקת. בנתיים כן מצאתי חנות טבע ביפו: מאיר - שדרות ירושלים 62 יפו 03-6822305. שירות מדהים ומחירים נהדרים. קילו שיבולת שועל עולה 10 ש"ח.

מנהל פורום תזונה טבעית