עשיתי סיטי לבטן ולאגן ונמצא ממצא לוואי בריאות

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

06/12/2016 | 14:40 | מאת: אילנה

שלום,שמי אינה בת 35 ,רווקה ,בביקורי הראשון אצל רופא אנדוקרינית היא שלחה אותי לעשות סיטי לבטן ולאגן ואני מציינת מה שהיא כתבה לי ,ס.ט בטן אדרנלים תקינים,ממצא לוואי :תוארו מוקדים סוב פלאוריים 4 מ"מ ימין ו 2 מ"מ משמאל והרופאה שלחה אותי לקבוע תור למרפאת ריאות ,עכשיו הבנתי שזה לוקח די הרבה זמן עד ששולחים את ההפנייה למרפאה ועד שנקבע לי תור ,רציתי לדעת מזה אומר התשובה ? והאם זה משהו מסוכן ? אני בחורה קצת "חרדתית" ולחוצה . תודה.

11/12/2016 | 13:28 | מאת: פרופ' גבריאל איזביצקי

אילנה שלום מוקדים של 4ממ הם קטנים מאוד. קיימו ת 2 אופציות. או לא לעשות שום דבר או מעקב ע"י CT בעוד מספר חודשים. כדי לקבוע צריך ליראות את ה CT.

מנהל פורום סרטן ריאה