סרטן ריאה גרורתי עם גרורות לבלוטת הלימפה ולכבד

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

10/09/2016 | 21:08 | מאת: מודאג

לחמתי יש סרטן ריאה עם גרורות לבלוטות הלימפה ולכבד האם זה מצב שאפשר להחלים ממנו? ואם לא כמה אפשר להאריך חיים? היא לא התחילה עדיין טיפולים ומתפקדת כרגיל ואין לה תסמינים כמו ירידה במשקל או שיעול

24/09/2016 | 08:10 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום רב, סרטן ריאה גרורתי הוא מחלה שלא ניתן להחלים ממנה לחלוטין אבל ניתן לטפל בה ובחלק מהמקרים להשיג איכות חיים טובה לאורך זמן. הטיפול בהחלט יכול להאריך חיים, אבל מדובר בנתונים סטטיסטיים. ההערכה הספציפית של חמותך תעשה על ידי האונקולוג המטפל שלה. אין טעם לנקוב סתם במספרים תאורטיים. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה