חולת ריאות מבקשת עזרה בפינוח סיטי עדכני

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

06/08/2016 | 17:11 | מאת: מיכל

ספיגה חלקית של קונסולדציה ריאתית בפסגת האונה העליונה מימין. הקטנת מוקדים פרי-ווסקולרים, פרי-ברונכיאלים באספקט הלטרלי של אותה אונה. שינויים אמפיזמתיים צנטרי-לובולרים בשדות העליונים והאמצעיים של הריאות. הופעת קונסולדציה ריאתית פסית בבסיס האונה התחתונה משמאל. מספר מוקדים תת-פלברלים סולידים בהיקף של הריאה השמאלית-ממצאים ידועים בולטים פחות בהשוואה לבדיקה הקודמת. לא נצפה תפליט פלברלי. מרכיבי המדיאסטינום שמורים. אין עדות לבלוטות לימפה מוגדלות במדיאסטינום או בבתי השחי. האדרנלים שמורים. אין עדות להרס גרמי. התרשמות: ספיגה חלקית של קונסולדציה ריאתית בפסגת האונה העליונה מימין. הקטנת מוקדים פרי-וסקולרים ופרי-ברונכיאלים בריאות דו"צ. הופעת תסנין בבסיס האונה התחתונה משמאל-ממצא חדש. מומלץ ייעוץ פולמונולוגי

11/08/2016 | 15:03 | מאת: עינת לוי

שלום מיכל אנא פני לרופא ריאות על מנת לקבל תמונה מדוייקת ואמינה יותר בברכה

מנהל פורום סרטן ריאה