הערה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

26/07/2016 | 18:12 | מאת: אני

שלום רב, ראשית, צר לי כי אני נאלצת לכתוב את הדברים באופן שכזה. לפני כשבוע שאלתי שאלה בפורום זה. לצערי, מאז אף רופא או יועץ בפורום זה לא ענה על שאלתי, ויתכן כי היא אף לא נקראה כלל. ברור לי כי הרופאים שעונים בפורום עסוקים מאוד, וכי הדברים נעשים לרוב בהתנדבות. אולם, אם בחרתם לקחת על עצמכם ניהול פורום, ובוודאי פורום העוסק בתחום סרטן הראה, איך יתכן שאף אחד לא מתייחס לשאלות במשך שבוע?? איני מצפה שהפורום יהווה תחליף להתייעצות רפואית, ואיני מצפה שתהיו זמינים לכל אחד בכל רגע שמופיעה שאלה, אולם לעתים פורומים אלה מהווים זריקת הרגעה לחלק מן האנשים, שמצאו את עצמם בתחילת סערה והם אינם יודעים איך להתמודד עמה. ולכן, לא הגיוני שיעבור זמן רב כל כך מאז שנשאלת שאלה, ועד שהיא נענית. ושוב, ברור לי שאתם עסוקים וטרודים בעבודתכם השוטפת. ולכן, אם אינכם יכולים להפעיל את הפורום באופן שוטף ורציף, אולי צריך לחשוב על שינוי השיטה. תודה

01/08/2016 | 13:25 | מאת: עינת לוי

שלום רב קודם כל תודה על ההערה , מתנצלת מאד באם לא ענינו על שאלתך ,יכולה להבטיח לך כי אנו עושים מאמצים על מנת לענות כל כל השאלות וזה בהחלט מצער לשמוע שהתאכזבת במיוחד בפורום שהשאלות בו הם כה חשובות. הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו כי שאלתך " נבלעה " באם תשלחי שוב מבטיחה לך כי פנייתך תטופל באופן אישי עימך הסליחה עינת

מנהל פורום סרטן ריאה