גרורות מתפשטות

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

18/07/2016 | 12:31 | מאת: אנונימי

לבעלה של אמא שלי היה סרטן סרקומה ממאיר לפני שנה וחצי עשה כימוטרפיה חזקה לא עזר להקטנת הגידול בסופו של דבר ניתחו זה היה בחלק האחורי של הבטן לא הצליחו להוציא לו את הכול נישאר עוד חלק בעורק הראשי של הלב ואת זה אי אפשר לשחזר ... ואחרי שנה וחצי שזה עכשיו פתאום התפשטו לו גרורות לריאות לבטן למפשעה לכתפיים והרופאים אומרים שזה לא ניתן לנתח ולא כימוטרפיה נתנו כדורים שאולי יעזרו לעצור את המשך ההתרבות של הגרורות... עם הוא לא הגיב לכימוטרףיה בעבר בטוח גם זה לא יעזור השאלה כמה זמן נותר לבד אדם הזה ולמה לא עושים הקרנות טיפול אחר מלב כדורים פשוטים

22/07/2016 | 12:15 | מאת: רונן

ממליץ לך לפנות לאונקוטסט לנו הם עזרו

23/07/2016 | 13:17 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום רב כאן זה לא פורום של סרקומה. כמו כן - אני לא יכולה לנחש מה השיקולים של הרופאים המטפלים, צריך לשאול אותם. באופן כללי - כשיש גרורות מרובות בהרבה אתרים לא ניתן, באופן טכני, להקרין את כולן. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה