פיענוח סיטי ריאות לאחותי

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

18/07/2016 | 00:20 | מאת: מירב

שלום רב. אחותי בת כמעט 48 עישנה עד לפני כ3 חודשים והפסיקה. אמנו נפטרה מסרטן ריאות לפני 4 חודשים בלבד. סרטן תאים קטנים. גם סבי ואחיו ודודתי נפטרו מסרטן ריאות. הם מצד אבי ולא אמי. וכעת בת דודתי חולה סופנית גם בסרטן ריאות. אז אחותי שלא הרגישה בטוב כחודשיים, עברה היום בדיקת סיטי והתוצאות נראות לי חשודות חלילה וחס. היה לה לכאורה דלקת ריאות שעם אנטיביוטיקה, לא חלף והיא מאוד עייפה וצד ימין כמדומני מאוד כואב לה וכל זה נראה כקשור למחלה

18/07/2016 | 12:18 | מאת: עינת לוי

שלום מירב, אין עניין להסיק מסקנות רפואיות , אנא פנו בהקדם לרופא משפחה בעניין הסיפור הגנטי על מנת לקבל הפנייה לייעוץ גנטי בנוגע לסיפור המשפחתי . וכמובן שלרופא ריאות בעניין בדיקת הסיטי בהצלחה ובשורות טובות עינת

מנהל פורום סרטן ריאה