פיענוח צילום חזה לאישה מבוגרת עם קשיי נשימה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

13/07/2016 | 08:25 | מאת: אור

תוצאות צילום חזה: אטלקטזה שטוחה בבסיס שמאלי סינוסים קוסטופרניים חופשיים. מדובר באישה מבוגרת עם קוצב לב ובעיות לבביות המתקשה לנשום בשנות הבוקר בהשכמה לפני כחודש אובחנה כסובלת מדלקת ראות וטופלה באנטיביוטיקה. עדיין ישנם שיעולים מידי פעם וקשיי נשימה קשים בשנות הבוקר האם התוצאות של הצילום מראות בעיה רפואית? תודה רבה על הסיוע

13/07/2016 | 11:22 | מאת: פרופ' גבריאל איזביצקי

שלום לא ברור בלי ליראות את הצילום מה ה"גודל" של האטלקטזיס משמאל. אם קטן צריך לעשות םיזיוטרפיה נשימתית אם גדול - לשקול ברונכוסקופיה רפואה שלצה! פרופ' גביראל איזביצקי

מנהל פורום סרטן ריאה