אופדיבו וצרידות

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

29/06/2016 | 12:14 | מאת: חני

היי דוקטור אבי בן 70 , מטופל בתרופה אימונתרפית בשם נבילומאב . חצי שנה ויד תוצאות מדהימות התחיל תו סרטן בריאה ניקה לו את הכל כרגע מצאו גרורה קטנטנה במוח הולכים לעשות לו המשך טיפול בתרופה וקרינה אחת אבל התחיל לו צרידות פתאום ?! ממה זה נובע ?

03/07/2016 | 23:48 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום חגי אני שמחה על התגובה הטובה. לגבי הצרידות - יש הרבה אפשרויות, חלקן בנאליות כמו וירוס וחלקן קשורות לגידול או לטיפול. אני מציעה להתחיל בבדיקה אצל רופא אא"ג ולהתקדם לפי התוצאות. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה