צילום חזה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

28/06/2016 | 18:18 | מאת: מאי

שלום רב, לפני יומיים חשתי כאבים חזקים באזור הריאות בצד ימין. עקב כאבים חזקים לא יכולתי לנשום ופניתי לרופא משפחה. נשלחתי לעשות ספירת דם ושקיעת דם לפי התוצאות שקיבלתי esr-21,wbc-14.3,lym-18.8. נשלחתי לצילום חזה. פינוח של הצילום- רושם להסננה קטנה בבסיס ריאה ימנית. הצללות פסיות עדינות בבסיס ריאה שמלאלה- אטלקטזות? אין תפלית פלאולרי. צל הלב אינו מורחב. קיבלתי טיפול אטיביוטי נאמר לי שזה דלק ריאות. רציתי לציין שאני בת 33 ולא עישנתי אף פעם. אין לי חום ולא משתעלת האם יש לי סיבה לדאגה? אשמח לקבל תשובה. תודה מראש מאיה

03/07/2016 | 21:03 | מאת: רנטגן

כמעט שבוע אני מחכה לתשובה שלכם ומכל הרופאים אף אחד לא התייחס אלי. תודה על התשובות שלכם.

05/07/2016 | 16:46 | מאת: פרופ' גבריאל איזביצקי

שלום אני כמובן לא בקדתי אותך ולא ראיתי את צילום החזה אבל לכאורה נראה שמדובר בדלקת ריאות קטנה.

מנהל פורום סרטן ריאה