עזרה בפיענוח צילום בית החזה פרוצדורה לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

05/05/2016 | 17:15 | מאת: פרילינג רחל

שלום רב בן זוגי קבל תוצאה אחרי צילום חזה לפני ניתוח הסרה של גידול שפיר אדנומה בהיפופיזה. הוא קבל תוצאה כזו. : הצללה צד ימין מושלכת ע"ש גבי תחתון פלואראלי? גרמי? לא ברור לנו מה הכוונה? גם לא סימני השאלה. עם תשובה זו אנחנו פונים בכל מקרה לבית החולים לתור לאישפוז שיש לנו להוצאת אדנומה. אך האם יש בתוצאה זו ממצא מדאיג ? בברכה פרילינג רחל

11/05/2016 | 14:44 | מאת: פרופ' גבריאל איזביצקי

שלום צריך להראות את הצילום כשתגיעו לבית החולים. לא ברור לי האם מדובר ב"דלקת ריאות" או במשהוא שדורש המשך בירור ע"י CT חזה. רפואה שלמה!

מנהל פורום סרטן ריאה