כאבים אחרי ניתוח בלילה בלבד

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

12/02/2016 | 21:50 | מאת: כריתת אונה

עברתי כריתת אונה בריאה עקב סרטן. זה שבועיים וחצי, יש עדיין נקז בגלל דליפה קלה. בלילה יש כאבים, כל היום אני בסדר. הכאבים ממש קשים משך כמה שעות. יש בעיה לתת לי תרופות כי אחרי הניתוח עשיתי פריחה ממש קשה כנראה ראקציה לאחד התרופות שקבלתי. אני כבר שבוע לא מקבלת תרופות, בלילה אקמול שלא עוזר הרבה. יש חשש שהאלרגיה היה בגלל האופטלגין. היו עוד כמה ניסיונות שלא עלו יפה לתת לי תרופות אחרות. השאלה - כמה זמן אני אמורה לסבול מהכאבים אלו?

23/02/2016 | 11:52 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום רב, הכאבים לאחר ניתוח כריתת אונה יכולים להמשך אפילו מספר חודשים, השיפור הוא הדרגתי. כך שחייבים למצוא לך תרופה יעילה נגד כאבים. גם אם את רגישה לתרופה אחת - יש מבחר תרופות אחרות שיכולות לעזור לך. אני מציעה להתייעץ עם המנתח או רופא המשפחה בהקדם אפשרי - עוד היום. חבל לסבול. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה