adenocarcinoma סרטן ריאה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

08/02/2016 | 19:54 | מאת: סיגלית

ערב טוב, אימי חלתה בסרטן ריאות אדנוקרציומה ממצאיבדוח פתולוגיה צויין : origin immuno profile:TTf1, napsin a and ck 7 are positive chromograin synaptophysin,p63'ck20 pax 8 are negative אודה מאוד על קבלת הסבר קצר על סוג זה של סרטן ריאה מה המשמעות וההשלכות על אפשרויות הטיפול התרופתי. תודה רבה

12/02/2016 | 09:59 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום סיגלית, מדובר בסרטן ריאה, אחד מהסוגים השכיחים, אשר יש עבורו היום הרבה טיפולים רלוונטיים. הכי חשוב זה להביע לאונקולוג ולכיררורג חזה בהקדם ע"מ לקבוע מה הטיפול המתאים ביותר לאימך. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה