טיפול בצמח שרביטן

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

08/10/2015 | 23:37 | מאת: אבי

שלום ישנם פרסומים ולאור כתבה שהייתה בערוץ הראשון על פלסטיני שחלה בסרטן ריאות וכבד שטען שלקח את צמח השרביטן המצוי ורקח אותו וטען שהמחלה נעלמה כליל. קישור לכתבה: https://www.youtube.com/watch?v=-pvk49ar8PI מישהו שמע פרטים נוספים על העניין? האם יש עדויות נוספות?

10/10/2015 | 14:42 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום אבי מבחינה רפואית לא הוכח שיש לשרביטן יעילות נגד סרטן. אם היה מוכח - היינו ממליצים. הרפואה לא מתקדמת היום על סמך סיפורים בודדים אלא על בסיס מחקרים מבוקרים. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה