תרופה סלומטיניב במסגרת מחקר

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

08/10/2015 | 21:17 | מאת: אבי

שלום אמא שלי חולה בסרטן ריאות מפושט מסוג תאים שאינם קטנים בדרגה 4 הייתה מטופלת בכימותרפיה כרבופלטין+אלימטה+אווסטין לאחר תקופה של חצי שנה הטיפולים הפסיקו להועיל ועכשיו נבחנת אפשרות לצרפה למחקר של תרופה בשם סלומטיניב כי היא נשאית של מוטציה KRAS המחקר משלב כימותרפיה בשם דוסטאקסל (טאקסוטר) מישהו כאן שמע על הטיפול הזה ומכיר חולים אחרים שלקחו את זה?

10/10/2015 | 14:36 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום אבי מדובר בתרופה נסיונית אשר למעשה עדיין לא בשימוש מסחרי בשום גידול. לכן אתה מקבל אותה במסגרת מחקר. חשוב לזכור שבמחקר אתה מקבל גם טקסוטר שהיא כימותרפיה מקובלת בסרטן ריאה בקו שני ולכן אתה בכל מקרה מקבל טיפול יעיל למחלתך. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה