זיעה ביום ובלילה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

30/09/2015 | 21:53 | מאת: ענת

אמי חולת סרטן ריאה ומטופלת באלימטה+קרבופלטין+אווסטין. עברה לפני שבוע את הטיפול השישי בסדרה והתחילה לסבול מהזעות בשעות היום והלילה. האם ייתכן שהטיפול גרם להזעה, ואם לא מה יכול לגרום להזעה בשלב זה ? תודה

10/10/2015 | 14:29 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום ענת הטיפול באופן עקרוני לא אמור לגרום לתופעה זו. הייתי מציעה בראש וראשונה לברר אם אין זיהום. יתכן התחלה של זיהום בפורט (אם יש לך). בהצלחה

18/10/2015 | 22:27 | מאת: סמיון

שלום, אני מחפש חולי סרטן הריאה שמטופלים במעכבי EGFR למילוי שאלון בתשלום. ניתן לפנות ל 0547560618

מנהל פורום סרטן ריאה