ממצא בסיטי ריאות

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

07/07/2015 | 08:19 | מאת: רחל

לאימי בסיטי ריאות יש ממצא מוקד 0.60 ס"מ בבסיס הריאה השמאלית והן נצפו מוקדים אמורפיים בשדות העליונים ומס תהליכים קביטריים מפוזירם באונות התחתונות מה זה עובר ביום ב זומנה לברונכסוקפיה כולל bal+tbbx

12/07/2015 | 11:50 | מאת: פרופ' גבריאל איזביצקי

רחל שלום אכן לכאורה ניראה נכון לעשות ברונכוסקופיה עם שטיפה וביופסיות (לקיחת דגימות) כדי לדעת מה התעליך שיש בריאות ולטפל בה באופן הטוב ביותר. כל טוב ורפואה שלמה פרופ' גבריאל איזביצקי מנהל המכון למחלות ריאות מ.ר. שערי צדק

מנהל פורום סרטן ריאה