opdivo לסרטן ריאה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

26/04/2015 | 09:31 | מאת: mmme

האם OPDIVO אושר כבר ע"י ה FDA? האם תרופה זו הוכחה כיעילה כמו הקיטרודה לטיפול בסרטן ריאה מסוג אנדוקרצינומה תאים לא קטנים? מה דעתך דר' על הOPDIVO?

16/05/2015 | 18:48 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום רב, אופדיבו אושר בFDA לסרטן ריאה מסוג תאים קשקשיים SQU CELL CA, אבל יש תוצאות טובות גם באדנוקרצינומה. לדעתי לתרופה יש פוטנציאל מצויין להצליח ולהביא לשיפור משמעותי בתוצאות הטיפול בסרטן ריאה, ועם תופעות לוואי נסבלות. אפשר לדבר עם האונקולוג המטפל - ניתן להשיג לחלק מהחולים את התרופה על בסיס חמלה. יש קריטריונים של החברה. האונקולוג ידע בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה