מים בריאות

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

28/03/2015 | 14:58 | מאת: סופי

שלום רב, אבא שלי בן 83 .לפני כשלושה חודשים מצאו לו אדנוקרצינומה בשער הריאות. מסיים טיפול של 35 הקרנות, המליצו על כימיטרפיה, איך סירב לקבל... בנוסף יש לציין cord קשה, אי ספיקות כלית. היה מאושפז עקב מים בריאות, קיבל טיפול של זינת פעמיים ביום והינהלציה אירוונט 0.3 עד 4 פעמים ביום (ממשיך גם בבית). איך לאחרונה יש הידרדרות במצב, קשה לנשום... השאלה איך להוציא את המים מריאות? בבית חולים נתנו פוסיד ואחרי בית חולים לא המליצו על כך...

15/04/2015 | 14:27 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום סופי השאלה של "הוצאת" המים מהריאות איננה שאלה נפרדת. זה חלק מהסתמנות מחלה - או הסרטן או ה-COPD או אי ספיקת כליות. בכל המקרים - הטיפול במחלה עצמה יכול לשפר את מצב הנוזלים בריאות. אם זה קשור לסרטן - יש גם אפשרות לנקר (בחלק מהמקרים). כדאי לדון על כך עם האונקולוג המטפל בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה