אדנוקרצינומה בריאה עם גרורות בעצמות

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

25/03/2015 | 15:11 | מאת: סוניה

חמותי בת 82 אובחנה לאחרונה , ביצענו PET CT וטרוכוסקופיה למורך בדיקת ההתאמה לטיפול ביולוגי . גילוי המילה וכל הבדיקות לצורך האבחון ( ברונכוסקופיה וניתוח טרוכוסקופיה ) גרמו לה לסבל רב , מצב רוחה ירוד , אין לה תאבון והיא ירדה במשקל 5 קילו תוך זמן קצר .... האם אפשר לעזור לה באמצעות מריחואנה רפואית ? ממי אפשר לקבל מרשם ? והאם ניתן לקבל את זה בצורות אחרות ולא בסיגריה - כמו טיפות או אינהלציה ?

25/03/2015 | 21:40 | מאת: einatl

שלום, על מנת להשתמש בקנביס רפואי על אימך להוציא רשיון לכך וזאת ניתן לעשות ע"י פנייה מהרופא האונקולוג שרובם מכירים טוב את הנהלים. בהחלט ניתן לצרוך דרך טיפות או עוגיות ועוד דרכים חוץ מעישון. בברכה עינת

26/03/2015 | 13:09 | מאת: עינת לוי

שלום, על מנת להשתמש בקנביס רפואי על אימך להוציא רשיון לכך וזאת ניתן לעשות ע"י פנייה מהרופא האונקולוג שרובם מכירים טוב את הנהלים. בהחלט ניתן לצרוך דרך טיפות או עוגיות ועוד דרכים חוץ מעישון. בברכה עינת

מנהל פורום סרטן ריאה