שיעול נוראי 4 חודשים

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

23/03/2015 | 19:28 | מאת: אוה

שלום רב! התחיל שיעול נוראי {תחילה יבש} המשיך עם לך ובחילות\הקאה מדי פעם. פעמיים רנטגן פעם CT.מה שנראה:שינויים פיברוטיים עם עיבוי פלאורלי בפיסגגות דו צדדי.בסגמנט קדמי של RULפס אטלקטי גס. בלינגולה מוקד הסננות עגולות קטנות וטופולריות מתאימות לברונכיאקטזיות. ניפוח יתר של הריאות. מוקד סמיך קטן מוטל על הקף -LUL גרנולומה מסויידת קרוב לוודאי.לא הודגם תסנין ריאתי."קיבלתי PREDNISONE 20MG \ZINAT500MG.כרגע חודש רביעי, עדיין משתעלת, ולא טוב לי,כאילו קשה לנשום, גם קשה לתאר את התחושה הלא טובה! רוצה לציין, שלפני מספר שנים "שכחו" ליידע ברנטגן שהיה לי דלקת ריאות-לכן לא קיבלתי טיפול כלל! רופא הראות אמר לי ,שיש לי 2 "הידבקויות בריאה"מה עושים? תודות אוה

25/03/2015 | 09:12 | מאת: פרופ' גבריאל איזביצקי

אוה שלום קשה מאוד לתת ייעוץ בלי ליראות בעצמי את הצילומים ו הCT ובלי לבדוק אותך. ייתכן שי שדלקת ריאות "אטיפית" וצריך טיופל שונה. יש אולי מקום לעשות ברונכוסקופיה?

25/03/2015 | 10:57 | מאת: אוה

תודה רבה רבה על תשובתך פרופ.איזביצקי! אמשיך בבירור כעצתך! אוה

מנהל פורום סרטן ריאה