פיענוח ct

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

29/09/2014 | 19:58 | מאת: דינה

מה זה גוש ספיקולרי בבסיס האונה העליונה, חשוד לתהליך תופס מקום. מה זה המנגיומה בכבד.

30/10/2014 | 12:12 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום דינה איינני יודעת אם שאלתך עדיין רלוונטית. בכל מקרה המילה ספיקולטיבי מתייחסת לתיאור צורת הגוש, אשר גורמת לו להיות חשוד לסרטן. יש צורך בבירור הגוש כולל ביופסיה. המנגיומה בכבד - ממצא שפיר וחסר חשיבות קלינית. לא מדובר בגרורות. בהצלחה

13/05/2015 | 20:04 | מאת: דינה ישוב

סיימתי ב 29.3.2015 4 טיפולים של citplatin+vinorelbine ן 4 טיפולים של רק vinorelbine. יש לי עדיין כאבים מהניתוח להסרת אונה עליונה מהריאה הימנית, שנעשה לפני הטיפולים. ה ct ו mri תקינים. השאלה: יש ימים בהם אני עייפה מאד מאד, חלשה מאוד. האם זה סביר? או שיש לבדוק משהו נוסף?

מנהל פורום סרטן ריאה