דלקות ריאות חוזרות במהלך ה 6 שנים אחרונות - בן 39

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

16/09/2014 | 15:29 | מאת: משה

היי, אני בן 39 מירושלים בריא בדרך כלל אבל כל שנה ב 6 שנים האחרונות היו לי דלקות ריאות. הלכתי למומחה ריאות לאחר אחת ההחלמות (פרפ" ברקמן) שהפנה אותי ל סיטי ותפקודי ריאה ואמר שהכל נראה בסדר והוא יכול להמשיך לשלוח אותי לבדיקות אבל כנראה שהכל ימשיך להיות בסדר ואולי כדאי שאני אשלים עם המצב שיש אנשים שיש להם רגישיות מסויימות ולי יש רגישות לדלקת ריאות. מאז היו לי עוד 3 פעמים דלקת ריאות. בפעם האחרונה זה לווה בכאב גב חד באיזור הדלקת (ללא סימנים של חום או שיעול) והתגלה רק בצילום. הייתי אתמול (חודש לאחר הדלקת האחרונה) שוב אצל מומחה (ד"ר כאהן) דרך קופת חולים והרגשתי שהירקן בשוק נותן לי יותר אוזן קשבת מאשר המומחה...אחרי פחות מ2 דקות יצאתי שוב עם הפניה ל CT ותפקודי ריאות מורכבים אבל לא ממש בא לי חזור אליו. האם יש מצב שאני יושב עם רופא למשך חצי שעה מראה לו את כל ההיסטוריה החל מ 2008 עוברים על כל הצילומים וה CT הישנים. יש דברים כאלה ברפואה בארץ? אשמח להמלצות איך להגיע לאיבחון למה יש לי דלקות ריאות חוזרות. משה

16/09/2014 | 15:37 | מאת: עינת לוי

<p>שלום משה, מבינה מאד את התסכול. כיום, עקב עומס ברפואה הציבורית קשה ל"תפוס" רופא לסקירה רחבה של היסטוריה רפואית. אך עדיין קיימת אפשרות לכזה שירות וצריך פשוט למצוא את המתאים ואת זה שייתן לך פתרון ומענה. איננו יכולים במסגרת הפורום להמליץ על רופאים , אך בהחלט להמליץ לך להמשיך ולחפש את הרופא המתאים עבורך. בהצלחה רבה עינת</p>

21/09/2014 | 00:07 | מאת: סבתא שלי

כך תקבל מענה מתאים

מנהל פורום סרטן ריאה