שאלה לגבי הצללה בlll

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

01/09/2014 | 18:00 | מאת: ליאת

בשנת 2013 עברתי צילום חזה עם הצללה בlll בבסיס שמאל . שוחררתי עם אנטיביוטיקה טענו שזו דלקת ריאות. השיעול מאז ועד היום המשיך והשבוע החמיר יחד עם קשיי נשימה בייחוד במאמץ , בצילום עדכני שוב הצללה בסיס שמאל lll באותו מקום הפנו אותי לסיי טי חזה, חושדים שאולי מדובר בגוף זר. מה עוד זה יכול להיות?

03/09/2014 | 11:09 | מאת: ליאת

תוצאות ה ct: הצללות ב LLL ,קונסולודציה /תמט בסגמנט מדיאלי , פסי תמט בLLL ובלינגולה, אבוד נפח LLL. הופניתי לבדיקת רופא אחר בהקדם+ ברונכוסקופיה. מה זה יכול להיות?

03/09/2014 | 12:57 | מאת: פרופ' גבריאל איזביצקי

קיימת אבחנה מבדלת בין מחלה זיהומית\דלקתית ואולי חלילה משהוא אחר. צריך ליראות את ה CT ואן להחליט האם לעשות ברונכוסקופיה ולקחת ביופסיות מההצללה.

מנהל פורום סרטן ריאה