צלום ריאות

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

27/08/2014 | 13:13 | מאת: מאיר

צללה פריברונכיאלית בבסיס ריאה ימנית חשודה לברונכופניאומוניה . רושם לצל כתמי שבצמוד להצללה הנל אשר מושלך על צלע 9 תודה רבה על הסבר. הבדיקה נעשתה עקב חום גבוה מזה מספר ימים

01/09/2014 | 09:58 | מאת: פרופ' גבריאל איזביצקי

שלום לכאורה יש ממצאים בצילום חזה שדורשים המשך בירור קורב לוודאי ע"י CT חזה. כל טוב

03/09/2014 | 17:32 | מאת: מאיר

רופא המשפפחה נתן אנטיביטיקה כנגד דלקת ריאות.ואומר שהקליניקה מראה דלקת ריאות ולעשות צלום חזה לבקורת בעוד 3 שבועותץ[ת טוען שלא צריך CT אני מאוד מודאג תודה

מנהל פורום סרטן ריאה