זריקת XGEVA לחולת סרטן ריאה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

29/07/2014 | 02:45 | מאת: nany

רוצה לשאול : האם הזריקה הנ"ל יעילה לנגעים בעצמות כמו ZOMERA ? כלומר: האם נבדקה במדגם מספיק גדול? האם יש גם לזריקה תופעות לוואי על החניכיים? תודה לכם!

01/08/2014 | 15:12 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום רב, התרופה נבדקה ונמצאה יעילה בסרטן ריאה, במחקר מספיק גדול. הבעיה שעדיין לא רשומה לאינדיקציה זו. גם היא, כמו זומרה וארדיה יכולה לגרום לנזק לעצמות הלסת. הגיינה דנטלית אופטימלית מקטינה את הסיכוי לסיבוך הנ"ל. בהצלחה

03/08/2014 | 11:35 | מאת: nany

שלום דר מיה ! האם כוונתיך שעדיין לא מופיעה בתרופות "סל הבריאות"?

מנהל פורום סרטן ריאה