מרחק מאסבסט

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

28/07/2014 | 12:16 | מאת: מור

1.נגיד יש במקום מסוים סכנה של אסבסט (נגיד נשבר אסבסט והחלקיקים של האסבסט מתחילים להתפזר באויר), אז מישהו שאין לו הגנה מאסבסט (כמו חליפה נגד אסבסט) לאיזה מרחק הוא אמור להתרחק מהמקום שיש בו סכנה של אסבסט? 2.יכול להיות שאסבסט בתנאים מסוימים אצליח להתרחק יותר מ10 קילומטר מהמקום שיש סכנה לאסבסט? תודה מראש...

31/07/2014 | 14:24 | מאת: עינת לוי

שלום מור, אני מפנה אותך לחלונית בראש הפורום מצד שמאל "חיפוש" שם תוכלי להקליד את המילה "אסבסט" ולמצוא שאלות ותשובות רבות בנושא. כמו כן עדיף לפנות למשרד איכות הסיבה שם יש מידע מדוייק יותר לגבי מרחק מהחומר, מיגון וכדומה. בברכה עינת

מנהל פורום סרטן ריאה