מתי מומלץ ללבוש המשקפיים?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/06/2011 | 19:47 | מאת: אורנית

אני תלמידה בתיכון, מתי אני צרכיה ללבוש את המשקפיים אם יש לי בעין אחת מינוס אחת וחצי. (1.5-) ובעין השנייה משו כמו רבע, אבל שמו לי עדשה רגילה, כי הרופאה והאופטמטריסט החליט שאין צורך...

אורנית שלום רב, אני ממליץ לך להרכיב את המשקף לעין שמאל לשעות הלימוד בבית הספר, לטלויזיה סרט הרצאה וכו'. לקריאה , לימוד וכתיבה אין צורך אך את תחליטי בעצמך את הצורך במשקף בזמן קריאה או כתיבה . מומלץ מעקב. בברכה , פרופסור קרמר

מנהלי פורום בריאות העין