ביאור מושגים שנכתבו בקשר אלי

דיון מתוך פורום  בריאות העין

25/09/2010 | 21:15 | מאת: ל

מה זה בדיוק סטרביזמוס (שתוקן) פזילה (מדומה כי נספגה לי רקמת השומן בעין יחד עם דימום שנספג וכי מישהו שמבין ראה בסיטי שהשרירין בסדר=רק שלא כולם יודעים זאת)ותנועות עיניים תקינות לכל הכיוונים- אם תנועות העיניים תקינות לכל הכיוונים, יכולה להיות פזילה? הפרעה קלה במיקוד לקרוב, תנועות העיניים תקינות לכל הכיוונים, בשדות הראיה אמינות טובה, יש שינויים קלים לא ספיציפיים לא משמעותיים במיוחד בדיקת עיניים והערכה נוירואופתלמולוגית בגדר הנורמה. אני לא מסוגלת לייצג את עצמי מול רופאים כי לא מאמינים לי.

27/09/2010 | 22:43 | מאת: פרופ' אירית ברקת

שלום ל בדיקב אורטופטית הערכה מלאה של הפזילה) תשלים את הברור בברכה, ד"ר אירית ברקת

28/09/2010 | 17:30 | מאת: ל

2. בדיקה אורטאופטית מלאה יכולה לכאוב לי ולהיות קשה לי ואולעי למתוח סתם את השרירים שלי בעין. מה לעשות?

מנהלי פורום בריאות העין