נתוח קטרקט לחולה לב בגיל השלישי

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/12/2016 | 10:15 | מאת: אריה

אני בן 76 חולה לב בסיכון גבוה וסובל קלות מבעיות ראיה מקרוב. רופא העיניים קבע כי יש לי קטרקט שיחייב במוקדם או מאוחר ניתוח ועלי להחליט מתי. שאלה: האם במצבי הרפואי עלי לדחות את הניתוח ככל שניתן או מפאת גילי המתקדם כדאי לי להקדים את הניתוח ככל שניתן ובכך גם לשפר מידית את איכות הראיה

אריה שלום רב, במידה והקטרקט מפריע לתפקוד היום יומי שלך, אין ברירה אלא לעבור ניתוח קטרקט עם השגחת מרדים בביה"ח ציבורי עקב המצב הלבבי שלך. בברכה פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום בריאות העין