גודש ורידי בעין שמאל

דיון מתוך פורום  בריאות העין

24/11/2016 | 01:32 | מאת: ערן

שלום בן 42 לא ברור אם סובל מלחץ דם, הוא גבולי, לפעמים טוב, לפעמים קצת גבוה. במדידות ביתיות, על פי רוב תקין. ללא סכרת. אני הולך פעם בשנה לבדיקת עיניים. הרופא ציין שהכל תקין ושיש גודש ורידי בעין (נדמה לי רק שמאל). מה המשמעות של זה? האם זה מסמן משהו? זה דורש מעקב כלשהו? תודה

30/11/2016 | 11:22 | מאת: ד"ר ישי פאליק

ערן שלום רב גודש ורידי עשוי להיות בדרגות חומרה שונות וכך גם הדרגה של הלחיצה של עורק על וריד לעיתים קשור ליתר לחץ דם בכל מקרה על מנת לקבל תשובה מתאימה למצבך מציע שתשאל את רופא העיניים שלך במהלך הבדיקה התקופתית הקרובה מה דרגת המצב ומה משמעותו בברכת רפואה שלמה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין