עין אדומה 3 שבועות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

26/11/2016 | 07:55 | מאת: הודיה

בת 27 בריאה בדכ. ניתוח לייזר להסרת משקפיים עשיתי ב2012 מאז רואה טוב. כבר 3 שבועות שיש לי בעין שמאל אזור מאד אדום משמאל לאישון. רופאת עיניים נתנה לי לוטמקס בטענה שזו דלקת סטרילית אוטואימונית (כי הייתי מקוררת בזמן האחרון). כבר יומיים שאני שמה לוטמקס לעין והעין לא משתפרת אלא להיפך אפילו יותר אדומה ויותר גודש של כלי הדם נראה לעין. מה זה יכול להיות? בבקשה אני כבר נלחצת מזה.

30/11/2016 | 11:00 | מאת: ד"ר ישי פאליק

הודיה שלום רב יכולות להיות סיבות רבות לאודם בעין וניתן לאבחן את הסיבה המדוייקת רק באמצעות בדיקה של העיניים ממליץ לשוב לרופאה לאחר נסיון טיפולי בן שבוע בלוטמקס במידה והאודם לא יחלוף ויחד איתה להתקדם בבירור בברכת רפואה שלמה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין