שאלה לגבי חור ברשתית ותרופה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/11/2016 | 21:35 | מאת: וונדי

שלום, אני בת 27, קוצר ראיה עם מספר מינוס 8.5 ומינוס 8. מרכיבה עדשות מגע. לפני מספר שנים עברתי ניתוח לייזר לתיקון חור ברשתית. מאז אני במעקב שנתי והכל בסדר. קיבלתי מרשם לתרופה נורטילין מקבוצת הטריציקלים לטיפול במעי רגיש. שכחתי לומר לרופא על החור ברשתית שטופל ושמתי לב בעלון של התרופה שצריך להתייעץ עם רופא כאשר יש תפקוד לקוי בעיניים כמו גלאוקומה. האם גם במקרה שלי יש מניעה כלשהי ליטול את התרופה? תודה

30/11/2016 | 10:53 | מאת: ד"ר ישי פאליק

וונדי שלום רב אין קשר בין הסיכון לגלאוקומהבעקבות השימוש בתרופה לבין החור ברשתית שטופל ונסגר בלייזר בכל מקרה של ספק יש להיוועץ ברופא המטפל שרשם את התרופה בברכה דר ישי פאליק

01/12/2016 | 21:27 | מאת: וונדי

תודה, הגסטרואנטרולוג אמר להתייעץ עם רופא עיניים ולכן שאלתי

מנהלי פורום בריאות העין