זיילט

דיון מתוך פורום  בריאות העין

20/11/2016 | 20:29 | מאת: ליאת

שלום, הייתי אצל רופא עיניים והוא אמר שיש לי דלקת עיניים. נתן לי נרשם לזילט ל12 ימים . 3 ימים 4 טיפות ביום,3 ימים 2 טיפות ביום והשאר פעם ביום. קראתי בעלון שצריך לעשות אחרי 10 ימים בדיקת לחץ תוך עיני ,האם חייב לעשות את זה ? ואיפה עושים את הבדיקה תודה .

ליאת שלום רב, טיפות מסוג זילייט מכילות סטרואיד חלד יחסית אשר איננו מעלה את הלחת התוך עיני בדר"כ. במקרים חריגים הלחץ עלול לעלות אבל רק אחרי טיפול ממושך מעל 3-4 שבועות. בברכה, פרופ' קרמר ישראל.

מנהלי פורום בריאות העין