האם אפשר לנתח במספרים האלה ?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

22/11/2016 | 20:45 | מאת: חן

ד"ר לוינגר שלום, יש לי מספר 8.5 ו9 בעיניים עם צילינדר 1.5 האם יש אפשרות לנתח במספרים אלה? תודה מראש

23/11/2016 | 05:57 | מאת: ד"ר ישי פאליק

חן שלום רב על מנת לדעת האם את מתאימה לניתוח משקללים את הנתונים הנמדדים של הקרנית כגון קמירותה ועוביה ביחס למספר המשקפיים בבדיקת ההתאמה ובמידה ונתוני הקרנית מאפשרים הסרת עובי הרקמה הדרוש על מנת ליצור את הקמירות המתאימה תוך שמירה על גבולות הביטחון הרי שאת עשויה להתאים אך אם נתוני הקרנית לא יאפשרו ניתוח לייזר ישנם פתרונות כירורגיים נוספים כגון השתלת עדשה תוך עינית. בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין