שעורה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

22/11/2016 | 17:11 | מאת: tehila

לפני כ-4 חודשים היתה לי שעורה בעין ימין בעפעף העליון, הלכתי לרופאה נתנה לי אנטיביוטיקה, השעורה ירדה ונשאר גוש קטן קטן בעפעף העליון זה לא כואב ולא מציק אבל מבחינה אסתטית זה קצת מפריע לי (רק אם מתעמקים רואים את זה) הלכתי לרופאה ונתנה לי משחה לשים בלילה וטיפות בבוקר ובערב (אנלא רואה עדיין שיפור) אבל חוששת כי הרופאה אמרה שאם זה לא יעזור היא תשלח אותי לכירוגי כדי שיוציאו לי את זה.. ואני ממש ממש מפחדת מזה ומעדיפה שלא לעשות את זה כי עין זה מקום רגיש... בבקשה אם מישהו מהרופאים

תהילה שלום רב, גוש קטן בעפעף העליון שנותר אחרי ריפוי של שעורה,איננו מסוכן וניתן להמשיך לחיות לעד זו בעיה איסטית בלבד ורק אם האסטטיקה מפריעה לך כדי לעבור ניתוח קטן לניקוז תוכן הגוש. בברכה פרופ קרמר ישראל

מנהלי פורום בריאות העין