רעידות בעפעפיים לעיתים תכופות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

16/11/2016 | 17:00 | מאת: גילי

בת 60 , מזה שבוע יש לי רעידות בעפעפיים עליונות הרבה פעמים ביום . מציק מאוד ומתחילה לדאוג. לפני כשבוע הפסקתי לקחת כדורי שינה בונדורמין ועברתי ללוריוון האם זה קשור ? מה זה יכול להיות ? דלקת עיניים ??? אודה לתשובתכם

23/11/2016 | 05:30 | מאת: ד"ר ישי פאליק

גילי שלום רב רעידות בעפעפיים הינן ממצא שכיח ולרוב הינו קשור ליובש או אלרגיה עינית ולעיתים למתח נפשי צריכת קפאין ואלכוהול גם עשויות להשפיע כיוון שמדובר בממצא חדש מומלץ לגשת לבדיקה ע"H רופא העיניים בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין