טיפול בעין שנפגעה מסכרת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/11/2016 | 17:47 | מאת: רוחמה

לפני שלוש שנים עין שמאל נפגעה כליל בגלל הסכרת ממנה אני סובלת. עיו ימין נפגעה גם כן אבל עין זו הצליחו להציל חלקית. עין שמאל החלה לדעתי להתנוון . סימנים קמט בעפעף התחלה של צניחת עפעף . האם יש תרגול לעיניים שיכול לחזק שרירי העין ולמנוע התנוונות שלה? הערה: המייל נכתב על ידי גיסתי וכתובת המייל הוא של גיסתי.

23/11/2016 | 05:10 | מאת: ד"ר ישי פאליק

רוחמה שלום רב מצטער לשמוע על הפגיעה בעינייך כתוצאה מהסכרת לצערי אין תרגילי עיניים שיכולים למנוע צניחת עפעף מומלץ להיוועץ באוקולופלסטיקאי שהינו רופא עיניים המתמחה בעפעפיים ובמומחה רשתית לגבי הסכרת בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין