דחוף - אודה לחוות דעתך - תודה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

12/11/2016 | 20:55 | מאת: מירי

שלום, אבא שלי בן 83 בחודשיים האחרונים יש לו בעיה בעין שמאל הוא מרגיש לחץ בעין ומיד פעם רואה פעמיים כשהוא צופה בטלויזיה הוא שם יד על העין כדי שיוכל לראות טוב טוען שיש לו לחץ בתוך העין רופא עניים נתן לו לעשות המון בדיקות וטען שאינו יודע למצוא את הבעיה והעביר אותו לטיפול בית החולים איכילוב - (עדיין ממתינים לתור) ובין כל הבדיקות שעשה הייתה בדיקה אחת שאת תוצאותיה ראיתי רק הבוקר הבדיקה היא: acetylcholine receptor ab - 5.9 מקריאה קצרה על זה הבנתי שזו בעייה בחולשת השרירים יש טיפול לבעיה שעליה מעידה תוצאת הבדיקה? והאם זה יכול לתפשט לשאר חלקי הגוף? מה מצפה לנו? האם תוכל לתת לי המלצה לרופא שמתמחה בבעייה כזו, מבדיקה שעשיתי אין הגדרה של רופאה שתואמת לבעיה נאמר לי שזה לא בעיה בעין אלא נירולוגיה של העצב... אני מוצאת אתעצמי בתחושה שמזלזים במבוגרים וזה ממש גורם לי לעוגמת נפג הרי כל אחד מאיתנו בבוא היום יגיע לגילאים האלה.... תודה רבה,

שלום רב, יש לגשת בהקדם לבדיקה מקיפה של רופא עיניים,יתכן ומדובר בלחץ תוך עיני המחייב טיפול מיידי. בברכה, צוות רשת עיניים.

13/11/2016 | 22:14 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שלום רב התוצאות עשויות להצביע על מחלה בשם myasthenia gravis ועל כן מומלץ ראשית לשוחח עם רופא המשפחה ולקבל תשובה רשמית ולאחר מכן במידת הצורך להבדק אצל נוירולוג ובהקשר של כפל הראיה עם נוירואופתלמולוג בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין