טשטוש ראיה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/11/2016 | 23:22 | מאת: יניב שריד

אני בן 38.קבלתי דלקת פרקים כתופעת לוואי של קיטרודה..לטיפול במלנומה גרורתית.קבלתי סטרואידים.עלה הסוכר ל500...והפסקתי סטרואידים בבת אחת.לא אמרו לי להפסיק בהדרגה. כרגע פתאם התחילו בעיות של ראיה.ממש לא מצליח לראות טוב למרות שבבדיקת רופא עיניים הראיה 6-6..ובכל זאת אני לא מצליח לראות. מה יכולה להיות הסיבה...והכי חשוב מה הטיפול??? תודה מראש

שלום רב, ראשית יש להיוועץ ברופא במטפל לגבי השינויים בראיה והפנייה לבדיקת עיניים מקיפה יתכן ויש להמתין לסיום טיפול תרופתי כלשהו. ראשית לאזן את רמת הסוכר ורק לאחר 3 חודשים מהפסקת הסטרואידים לפנות לבדיקת ראייה מקיפה הכוללת הרחבת אישונים. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין