דלקת בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/11/2016 | 01:10 | מאת: הדר

שלום... כבר שלושה ימים יש לי דלקת ממש כואסת בעין אני בקושי יכולה למצמץ, באותו צד בראש עשיתי לפני כשבוע ניתוח להסרת נבוס שעדיין קצת בצקתי וכואב , אתמול שמתי לב לגולה קטנה בעורף בקו השיער באותו צד. רציתי לדעת אם יכול להיות קשר בין הדברים, והאם יש סיבה להבהל ?

שלום רב, במידה ואיזור ניתוח הסרת הנבוס היה באותו צד של העין המודלקת ואם המיקום היה קרוב יחסית לעין ויתכן ונכנסה טיפת חומר חיטוי לעין וזו גרמה לדלקת המאוחרת. עד לבדיקה ע"י רופא העיניים אני ממליץ על הרטבת העין עם טיפות הילוג'ל או ססיטיין ג'ל כל 3 שעות. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין