בלפריטיס

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/11/2016 | 12:56 | מאת: הדר

שלום רב אנוכי סובלת מבליפריטיס כבר שנה. הלכתי להרבה רופאים, נתנו לי מישכות עם סטרואידים, אנטיביוטיקה- כדורים, טיפות- כלום לא עזר לי, חשוב לציין שאני מאוד משתדלת לנקות את העיניים עם מגבונים של דר פישר פעמיים ביום. אני כבר לא יודעת מה לעשות, האם יש פיתרון נוסף שיכול לפתור לי את הבעיה.? זה מאוד מציק, איכות הראיה שלי ירדה. האם זה יכול להידרדר למצב של עיוורון? אודה לתשובתכם. בברכה הדר

עינת שלום רב, במידה והעין נפוחה עדיין ומודלקת כדאי לנסות להוסיף טיפות סטרואידים לטיפות האנטיביוטיות, היות לעיתים קרובות מקור הדלקת הוא ויראלי ולא חיידקי. לגבי הנקה פעם בשבוע במידה והיא לא הכרחית רצוי להמנע מזאת עקב ספיגת הטיפות למחזור הדם. בברכה, פרופ'ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין